Geef een beoordeling

Bent u ook tevreden over ons? Geef ons dan een beoordeling via dit formulier.
 

Paul en Farrah

Uitstekend werk!

Heel netjes gewerkt. Mooi afgeplakt en ook alles weer netjes opgeruimd. Een betere aanrader is er niet!! Thanks.

Martah en Jack Wilmer

Driemaal is scheepsrecht.

Voor de derde keer heeft stukadoorsbedrijf Keunen weer fantastisch vakmanschap toegepast. Mooi werk en alles volgens een plezierige, goede samenwerking en planning. Karel, Ralph en Rene bedankt.

Gertie Lenders

René en Ralph,

Vanaf het eerste contact tot de afronding van de klus is het allemaal perfect gelopen. De slaapkamers en het trappenhuis zien erg geweldig uit. Met name het bekleden van de onderzijde van de trap met steengaas is erg mooi geworden. Jullie hebben netjes gewerkt en geen rommel achtergelaten. Conclusie, een zeer geslaagde klus waar ik erg tevreden mee ben!

Gertie Lenders

Jos en Jenny Lankreijer

Rene en Ralph hebben bij ons de hele onderverdieping opnieuw gestukt, hartstikke mooi en super strak!
Ze hebben zelfs het hele huis netjes opgeruimd...
Wat een aangename verrassing bij thuiskomst na een werkdag!

Mannen bedankt!

Familie van Helden

Ralph en rené!

Voor de 3e keer wederom puik werk afgeleverd! Op naar de volgende klus in januari, de koffie staat klaar!

Bedankt en groetjes!

Fam van Helden

Jeroen en Dominique

We hadden al van meerdere gehoord dat jullie goed werk leveren, maar het stucwerk in ons hele huis is nog mooier geworden dan verwacht.

Met jullie goede service en perfect stucwerk zijn jullie zeker een aanrader.

Bedankt voor alles!

Groetjes,
 
Jeroen Swinkels en Dominique Vercoulen

Martijn Wismans

Hoi René en Ralph,

Ik ben zeer tevreden over het stucwerk en spachtelputz als afwerking, de plafondlijsten met schuurwerk plafond maken het geheel helemaal af. Bedankt voor de fijne samenwerking en goede adviezen.

Martijn, Blerick

Sjoerd en Janneke

Bedankt voor het mooie stucwerk, het is helemaal perfect en overal even str! ak en recht. Ook de tadelakt en creatina op de badkamer/wc is erg mooi geworden.

Sjoerd en Janneke

Wim en Gerjo

Wij zijn zeer tevreden over de prettige samenwerking op alle gebied. Goede adviezen, vakkundig werk en daarbij lieten jullie de boel schoon achter. we kunnen/zullen jullie aanbevelen!

Wim en Gerjo

Frans en Anja

Secuur bedrijf, leveren vakkundig en schoon werk. Wij zijn heel tevreden over Ralph, René en Karel Keunen!

Frans en Anja

Helmie en Peter Grubben

Hoi Ralph en René,

De spachtelputz op de muren is prachtig geworden. De kleur in de kamer past perfekt bij de rest. Bedankt voor het vakmanschap, de goed nagekomen afspraken de zeer gezellige samenwerking en last but not least voor de lekkere soep.

We zullen jullie zeker bij andere aanbevelen.

Groetjes,

Helmie en Peter Grubben, Baarlo

Ruud en Marjolijn

Beste Ralph en René,

De zolder (waar een nieuwe dakkapel op is gezet) is door het mooie spuitwerk een volwaardige slaapkamer geworden.
In de andere ruimtes zijn de leidingen netjes weggewerkt, bijgesmeerd en gespachtelputz.

Complimenten voor de goede afwerking en vooral de nette manier van werken.

We zullen jullie zeker aanbevelen bij familie, vrienden en (on)bekenden.

Ruud en Marjolijn
 

Henk Leenders

Onlangs heeft onze keuken een metamorfose ondergaan. De basis is het nieuwe stukwerk en het nieuwe plafond; een prima stukje vakwerk, met oog voor alle details.

Rene en Ralf, dank voor de accurate en prettige manier van werken. Wij kunnen jullie bedrijf bij iedereen aanbevelen.
 

William en Liset Joosten

Ralph en René,

Van anderen hadden we al vele goede geluiden over jullie gehoord. Nu we zelf aan het verbouwen waren konden we het dus ook ervaren! Volgens de aannemer was er niet één muur recht in ons huis, maar jullie hebben het vakkundig tot een strak en schitterend eindresultaat gemaakt. We kunnen er jaren tegen aan en genieten er iedere dag van!

Hartelijk dank voor de plezierige en prettige samenwerking!! Als de bovenverdieping aan de beurt is zullen we zeker weer aan jullie denken.

William en Liset

Marij en Vic Joosten

Rene, Ralf en niet te vergeten Karel.

Wij willen jullie op deze manier bedanken voor het perfecte werk wat jullie afgeleverd hebben. Het was een moeilijke en tijdrovende klus. Maar het mag dan ook gezien worden.

Wij zijn trots op het resultaat en vooral blij bij jullie bedrijf uitgekomen zijn. Niet alleen voor de kennis en kunde die jullie bezitten maar ook voor de enorme betrokkenheid die jullie hebben laten zien. Niet alleen het advies maar zeker ook het menselijke aspect en het vertrouwen vonden wij belangrijk. Wij zullen jullie aanbevelen aan iedereen die kwaliteit wilt hebben. Famillie Keunen, bedankt voor het schitterende en vooral erg strak stukwerk.

Marij en Vic.

Leon en Miranda Theuws

Rene en Ralph,

Jullie hebben voor de 2e keer in 10 jaar tijd bij ons een fantastische woonkamer afgeleverd! Superstrak alles opnieuw in de verf gezet en het plafond met fijn schuurwerk/wolkenpatroon maakt het helemaal "af".

Heel erg tevreden over het resultaat, we kunnen er weer jaren tegen en van genieten.

Perfect werk boys!

Gr, Leon en Miranda Theuws

Ronald en Helen Hutjens

Wij zijn nu ruim een week klaar met onze verbouwing. René en Ralf hebben het stucwerk en spachtelputz op vakkundige wijze geleverd.

Via referenties zijn we voor het stucwerk bij jullie terecht gekomen. En we moeten zeggen, al verwachtingen zijn ruim overtroffen, wat hebben jullie een goed vakwerk geleverd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, wat is het mooi geworden. Jullie hebben van kromme, jaren-30-muren weer mooie strakke muren gemaakt.

Ook nog bedankt voor de tip over een een koof (met ook dank aan Arwie Severins) en sierlijsten langs plafond/ramen. Die maken het toch wel af; het kersje op de taart.
Wij zullen jullie zeker aanbevelen als we gevraagd worden of we iemand weten voor goed stucwerk.

Rene en Ralf, bedankt voor het mooie vakwerk.

Groeten, Ronald en Helen

Karin en Sandro Tramontana

Hallo Ralph en René,

wij zijn heel erg blij met het stukadoorswerk dat jullie bij ons gedaan hebben in de woonkamer/keuken.
Heel erg bedankt hiervoor!

Groetjes, Karin en Sandro Tramontana
 

Wim en Els de Brouwer

Terwijl momenteel de laatste vierkante meters, spachtelputz worden aangebracht, klim ik alvast in de pen om een passende referentie te schrijven.

Het was puur toeval dat ik, via mijn buren, in kontact kwam met " Timmer -en metselbedrijf " Arwie Severins. Via hem, kwam ik vervolgens in kontact met " Stukadoors bedrijf Keunen ".

Hun veelvuldige samenwerking, ervaring, inzicht en vakmanschap, kwamen mij als leek, heel goed van pas om alles degelijk en netjes in orde te krijgen.

René en Ralf, hebben op de gehele onder- en bovenverdieping alle muren voorzien van nieuw stukwerk en op vakkundig wijze, afgewerkt met spachtelputz. Arwie Severins heeft beneden de plafonds verlaagd en boven vernieuwd, verder heeft hij al het bijkomende timmerwerk aan kozijnen, ramen, deuren, trappen en de afwerking ervan verricht.

Vervolgens zijn de pafonds van stukwerk en sierlijsten voorzien. Beneden is alles, op advies en in opdracht van René, netjes en vakkundig geschilderd en afgewerkt. Er is tijdens de complete verbouwing in totaal zo'n 6 maanden, een geweldig stuk vakwerk geleverd, bovendien mochten wij doorlopend profiteren van de goede raad en kundige adviezen, gebaseerd op hun jarenlange ervaring en samenwerking. Het extra stukwerk boven de zwevende gashaard springt bij iedereen, direct in het oog en we krijgen alleen maar complimenten m.b.t. de gehele afwerking.

Een extra bedankje gaat naar, de door Keunen geadviseerde schilder, die ons m.b.t. het kiezen van de juiste kleurencombinaties op de goede weg heeft geholpen. Al met al hebben René en Ralf, in samenwerking met Arwie Severins, een geweldig stuk vakwerk afgeleverd.

Kwaliteit en prijs zijn in evenwicht en gedurende al die tijd, hebben we op een leuke en prettige wijze samengewerkt en uiteraard ook heel wat afgelachen.

René en Ralf en ook pa Keunen, bedankt voor de prettige samenwerking en jullie geleverde vakwerk, we gaan hier de komende jaren volop van genieten.

Wij kunnen stukadoorsbedrijf Keunen, aan iedereen, aanbevelen vanwege hun kundigheid en in samenwerking met Arwie, vormen zij een onverslaanbaar team.

Wim en Els de Brouwer, Venlo

Marcel van der Werf

René & Ralph,

Het was een klus om alles recht te krijgen maar het resultaat mag er zijn. Dit is de reden waarom ik jullie onze woonkamer en keuken wilden laten stuken.
Super strak werk mannen, waarvoor dank!!

Groet Marcel

Bart van Mierlo

Beste René,

Melanie en ik willen jullie enorm bedanken voor het schitterende stukwerk dat jullie hebben afgeleverd. Het zit er erg strak tegen aan, we zijn dan ook erg tevreden. Ook dat jullie het zo netjes hebben achtergelaten (volgende keer svp wel het bed terug zetten ;)

We zullen jullie zeker aanraden bij anderen. 

Groeten,

Bart van Mierlo


Xandra en Ronald Hovens

René en Ralph,

bedankt voor het perfecte werk en goede service! Iedereen is het met ons eens: het plafond met wolkenpatroon is erg mooi geworden!

Groetjes en tot ziens.